Kdo nemá rád pravý tatarský biftek z toho důvodu, že obsahuje syrové maso, může vyzkoušet náš falešný tatarák ze salámu.
Suroviny:
250g métský salám lze nahradit cibuláčkem, či česnekáčkem
1 menší cibule
½ polévkové lžíce kečupu
½ polévkové lžíce plnotučné hořčice
pár kapek wortchestru
špetka pepře
Postup na přípravu falešného tataráku
Nadrobno nakrájíme jednu menší cibuli. Tu smícháme spolu s métským salámem, kečupem, hořčicí. Přidáme wortchestr a špetku pepře (já použil bílý) a vše řádně promícháme.
Kdo má rád pikantnější, může použít dijonskou hořčici, Tabasco omáčku, kayánský pepř, či červenou pálivou papriku.
Mažeme na ještě teplé na oleji osmažené topinky, potřené česnekem. Výborné s na plátky nakrájenými cherry rajčátky. Dobrou chuť